0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Waarom een geluidsbedrijf inhuren?

Je bent er uit, je gaat voor live muziek op jouw event. Goede keuze, want (de juiste) live muziek is altijd een aanvulling op ieder feest. Maar moet je nu ook direct een geluidbedrijf inhuren?

Waarom een geluidsbedrijf inhuren?

Wanneer moet ik een geluidsbedrijf inhuren?

Dat ligt aan een aantal factoren. De locatie, de live muziek en het publiek. Je kunt je voorstellen dat een violist in een klein kappelletje niet door een geluidsbedrijf versterkt hoeft te worden. Maar heb jij een twaalfkoppige band tijdens een festival buiten waar er 450 man komen dan moet je uiteraard wel een geluidsbedrijf inhuren.
Professioneel geluid en zeker ook professioneel licht maken het verschil bij een optreden. Zij kunnen er voor zorgen dat de artiest(en) volledig tot hun recht komen. Dat verdiend jouw feest, maar zeker ook de artiest(en) in kwestie.

Verschillende licht en geluidssets

Er zijn net als bij artiesten ook in licht en geluid verschillende mogelijkheden. Deze kun je meestal onderverdelen in drie verschillende categorieën. Een A, B of C set. Grofweg kun je deze als volgt uitleggen:

A set tot 250 personen
B set tot 450 personen
C set tot 800 personen*
*er zijn ook geluidsbedrijven die met hun C set techniek ruim 1200 personen aankunnen dus vraag hier altijd naar en laat je adviseren.

Laat het aan de professionals over

Naast de live muziek van gitarist tot complete line up voor jouw festival kun je bij Buro Live Muziek ook terecht voor het verzorgen van licht en geluid. Wel zo prettig om alles onder één dak te hebben. Zo hoef jij je niet druk te maken over de keuze van wel of geen geluidsbedrijf en welke set het beste past bij jouw event. Dit is namelijk ons vak. Wij weten als specialisten precies wanneer het wel of niet nodig is en sturen nooit meer technici dan je nodig hebt, maar zeker ook niet te weinig.

Goedkoopste geluidsbedrijf inhuren

Wanneer je ons om advies vraagt dan ben je verzekerd van de beste prijs. Omdat wij alles in huis hebben kunnen wij de meeste complete package deals maken met bands, artiesten en licht/geluid. Zo ontzorgen wij jou volledig en heb je ook nog eens het hoogst haalbare financiële voordeel!

Neem gerust contact op!

Burolivemuziek.nl helpt en adviseert je graag hiermee.

Foto credits: Saso Tusar

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?