0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Spotify, wel of niet ok?

Spotify is aardig vaak in het nieuws de laatste tijd, maar niet altijd op een positieve manier. Zo was er Adele die zich hard maakte voor het verwijderen van de shuffle knop. Niet voor niets wordt er met zoveel zorg een album samengesteld.

Spotify, wel of niet ok?

Nu blijkt dat diverse artiesten en podcastmakers zich terugtrekken van het Spotify vanwege een bepaalde podcast die wellicht misleidende informatie over het coronavirus zou verspreiden. Ook het verdienmodel voor artiesten is niet zo best. Je brood verdienen met alleen het aantal streams op Spotify is vrijwel niet te doen.

Populariteit van Spotify

Natuurlijk is het platform Spotify wel populair. Het is handig, je vindt er nog steeds vrijwel al je artiesten, het zit boordevol handige functies en het is overal toegankelijk. Je kunt er eenvoudig toffe lijsten vinden of zelf maken voor de stemming van het moment, je favoriete artiesten, genre of met de mooiste herinneringen. Net zoals met thuisbezorgd, weet je dat het beter is voor de horecaondernemer wanneer je het direct via zijn website bestelt, maar het is toch handig wanneer je alles vindt in een overzichtelijk platform. Want je weet niet altijd waar je zin in hebt, qua muziek en eten.

Eerlijk

Wil jij graag dat het gros van het geld rechtstreeks naar de artiest gaat? Dan kun je in plaats van een streaming abonnement van Spotify ook een cd of elpee kopen wanneer ze deze nog uitbrengen of je boekt deze artiest. Wij begrijpen dat Ed Sheeran of Imagine Dragons wat boven het budget is, maar er blijven nog heel wat indrukwekkende artiesten over. Livemuziek is niet alleen voor jezelf, maar ook voor de artiest vele malen leuker dan de radio of je mobiel aanzetten. De interactie met het publiek is de reden dat veel artiesten, artiest zijn geworden. Bij ons vind je ook een menu vol keuzes aan artiesten om uit te kiezen, maar dan in dienst van de artiest en met oog voor het publiek.

Service

Wij zijn er om jou te helpen om de best mogelijke keuze te maken voor jouw feest of event. Naar aanleiding van de locatie, het aantal mensen, het budget, de wensen en de verwachtingen. Wij denken graag mee over een verrassende keuze en weten wat je nodig hebt aan akoestiek en techniek om jouw artiest of band naar keuze het beste tot zijn recht kan laten komen.

Neem je contact op? We helpen je graag!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?