0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Nieuwe vooruitzichten voor livemuziek

De mondkapjes verdwijnen zo langzamerhand. De festivals mogen vanaf deze week weer. Met grote getalen buiten op een terrein. Binnen mogen de kroegen weer open, weliswaar met de waarborging van anderhalve meter afstand.

Nieuwe vooruitzichten voor livemuziek

Nieuwe vooruitzichten: Waar gaan we allemaal heen dit jaar?

Ineens ging alles heel snel. Waar we in april nog dachten dat ook seizoen 2021 aan ons voorbij zou gaan en een zomer met dezelfde beperkingen als vorig jaar zouden beleven, werd eind mei alles anders.

Een fantastisch en heerlijk bericht, maar tegelijkertijd ook gek. Met zijn allen weer de hort op. Livemuziek, optreden, uitgaan…kan het allemaal? Is het echt waar?

Ja, het is echt waar. En onze mailbox en telefoonlijnen bevestigden dat nogmaals. Iedereen is weer aan een feest(je) toe. Samen zijn. Bij elkaar. Leuke dingen.

In de startblokken

De evenementenbranche staat weer in de startblokken. Wij dus ook.
De aanloop naar die startblokken was lang, maar toen we eenmaal mochten was er geen tijd te verliezen. Volop zijn we erin gedoken. Het is druk aan de lijn. Er wordt volop gevraagd naar onze bands en artiesten. En wat een fijn heerlijk “ouderwets” gevoel!

De organisaties en verenigingen van diverse feestweken willen hun programma voor dit jaar toch nog gaan vastleggen. Is het niet in het jaarlijkse oude vertrouwde weekend, dan verplaatsen we dat toch gewoon naar iets verderop in het jaar? En waarom niet. Er is veel in te halen. Ontspanning. Vertier.

Zou het echt weer “normaal” worden? Het lijkt er wel op met al vele boekingen voor deze zomer en dit najaar op stapel.
Toch zijn we nog voorzichtig en realistisch. Want we weten allemaal inmiddels hoe hard het weer de andere kant op kan slaan.

We bekijken het per evenement en per maand.
Natuurlijk willen wij ook weten of alles conform RIVM-maatregelen georganiseerd kan worden. De veiligheid gewaarborgd houden.

Een mooie toekomst

Maar we kijken positief vooruit. Samen met onze klanten. Het komt goed.
Geduld hebben betaald ons in beloning uit: samen zijn en genieten.

De vooruitzichten zijn fantastisch!

Laten we hopen dat dit seizoen weer de start mag zijn richting het “normale” leven.
Met mooie festivals, kermissen, pleinfeesten, dorpsfeesten, privé feesten. Wat het ook moge zijn. Wij, onze bands en artiesten kunnen niet wachten.

Wij staan te trappelen! Wij zijn er klaar voor!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?