0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Happy new year!

Happy new year! Het is zover: Oud & Nieuw staat voor de deur, een moment van reflectie, feest en natuurlijk… muziek! Bij ons thuis is het geen gewoon Oud & Nieuw; het is een dubbel feest, want mijn jongste dochter wordt 17 op de laatste dag van het jaar.

Happy new year!

Dubbel zo veel reden om het nieuwe jaar te verwelkomen met een knal. Door dit dubbele feest hebben we altijd een grote groep mensen om ons heen.

Klassiekers en guilty pleasures

De dag begint bij ons altijd met het luisteren van de Top 2000 die als sinds Kerst aanstaat. Een muzikale reis door de tijd, waarbij we nostalgisch terugblikken en soms even lekker discussiëren over de zogenaamde ‘beste’ nummers. Na het aftellen en het luisteren en meezingen met de nummer 1 van 2023 schallen we “Happy New Year” in koor, begeleid door het oorverdovende geluid van vuurwerk buiten. Maar het echte feest begint pas daarna, wanneer we onze eigen muzikale smaken laten horen.

Feest, familie en favoriete liedjes

Iedereen, in het nog overgebleven gezelschap, krijgt de kans om zijn of haar favoriete nummer op te zetten. Het is een bonte mix van muziekstijlen: van tijdloze klassiekers tot guilty pleasures die alleen na een paar glazen champagne durven worden onthuld. De een zingt of danst lekker mee en de ander licht de keuze toe met bijbehorende herinneringen aan dat nummer.

Familie-talent

Wat onze Oud & Nieuw echt uniek maakt, is de aanwezigheid van muzikale talenten in de familie. Mijn partner, een ervaren en getalenteerde DJ, heeft onlangs een nummer opgenomen met mijn oudste dochter, die zelf ook haar weg vindt in de wereld van draaitafels en beats. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft mijn jongste dochter samen met haar vriendje een eigen plaat gemaakt. Ons huis gonst dus van de muzikale creativiteit en passie. Nu denk je misschien: ‘Oh hebben ze dat van jou?’ Nou misschien wel de liefde voor muziek, maar niet perse het talent. Want mijn hoogste muzikale prestatie was het winnen van de Liedjesavond tijdens de carnaval. En dat lag absoluut aan mijn mede-zangers en zangeressen. Dus ik neem hier geen credits voor, maar ben absoluut ongekend trots!

Dus, terwijl de klok middernacht slaat en de champagnekurken knallen, weten wij één ding zeker: ons nieuwe jaar begint met het ritme van de muziek. Laat de noten van 2024 maar komen!

Happy new year!

Ik wens jullie vanuit Burolivemuziek.nl en mezelf een fantastisch, onvergetelijk 2024 vol met (muzikale) verassingen en de meest prachtige herinneringen!

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?