0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

De beste TOP2000 hits!

Het einde van het jaar nadert, en dat betekent dat diverse radiozenders zich opmaken voor een muzikale reis door de beste hits van het afgelopen jaar. Terwijl we aftellen naar 2024, kunnen we niet anders dan de magie van muziek ervaren.

De beste TOP2000 hits!

Hoewel dat is misschien te rooskleurig. Want het is niet altijd magisch, voor mij zijn sinterklaasliedjes bijvoorbeeld echt een verschrikking. Hoewel ik dan wel ineens extra snel mijn boodschappen kan doen. Kerstmuziek kan ik daarentegen een stuk beter verdragen.

De betovering van muziek

Muziek heeft altijd al een bijzondere rol gespeeld in het vieren van momenten, het oproepen van herinneringen en het creëren van een sfeer vol emoties. Het is waar wat men zegt: Het is past Kerstmis als Mariah Carey op de radio is. 😉
Radiozenders over de hele wereld begrijpen dit als geen ander en brengen jaarlijks de Top 100– 1000-2000 of zelfs 4000 hits tot leven. Muzikale reizen die ons meenemen door diverse genres, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste releases en vrijwel ieder nummer dat je hoort brengt een herinnering tot leven.

De Beste TOP2000 hits

Mijn favoriete muzikale aftelkalender blijft toch het origineel: de Top 2000.
De Top 2000 bestaat al sinds 1999 en werd met afstand het best beluisterde radioprogramma van Nederland. De uitzending begint standaard op eerste kerstdag en gaat non-stop door tot middernacht oudejaarsavond. Wat de Top 2000 extra bijzonder maakt, is dat wij hem samenstellen! Het is niet zomaar een hitlijst; het is een verzameling van nummers die resoneren met het publiek. Heb jij dit jaar gestemd? En als je stemt, stem jij dan altijd op dezelfde plaat of geef jij juist nieuwkomers een kans? Ik kies altijd voor minimaal twee nieuwkomers omdat het mij zo gaaf lijkt wanneer je als nieuwe artiest in de Top 2000 terecht komt! Ik stem ieder jaar want als je niet stemt, mag je ook niet zeuren over de playlist!

Muzikaal 2024

Bij Burolivemuziek.nl begrijpen we de kracht van (live)muziek en de impact van de juiste nummers op een evenement. Terwijl je stemt voor de Top 2000, laat ons jouw partner zijn in het maken van onvergetelijke muzikale herinneringen. Ga via de website Burolivemuziek.nl alvast op zoek naar de perfecte act voor uw evenement in 2024. Of u nu op zoek bent naar een bruisende band, een getalenteerde imitator of een DJ die de dansvloer vult, wij hebben het allemaal.

Namens ons hele fijne Feestdagen en laten we samen aftellen naar een muzikaal 2024!

Ps: waar heb jij op gestemd?

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?