0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
KLASSE

Biografie KLASSE

Op zoek naar de perfecte band die uw evenement naar een ongekend muzikaal niveau tilt? Zoek niet verder! KLASSE is de ultieme keuze voor een onvergetelijke muzikale reis.

Band boeken?

De 5 leden van KLASSE hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend in de muziekwereld, en hun enorme muzikale ervaring straalt door in elk optreden.

Met een onuitputtelijk repertoire dat ze in de loop der jaren hebben opgebouwd, passen ze perfect bij elk type evenement, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, feesttent of een gezellige dorpskermis. Deze feestband is geschikt voor iedereen, overal en altijd.

Coverband inhuren?

Deze band is inmiddels een vaste waarde in het coverband circuit en behoort tot de top-5 van beste coverbands in Nederland. Opdrachtgevers spreken vol lof over hen en beschrijven hen als “een fantastische band om mee samen te werken” die hun feest tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt. Wat deze band zo bijzonder maakt, is hun vermogen om met u mee te denken. Bijna niets is onmogelijk, en ze gaan enthousiast in op de meeste wensen van opdrachtgevers. De feedback na elk optreden van de band kan in één woord worden samengevat: KLASSE!

Eenvoudig band boeken bij Burolivemuziek.nl

KLASSE is een band die zelden geëvenaard wordt. Ze zijn veel geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Als u op zoek bent naar de kers op de taart voor uw evenement, dan is dit de juiste keuze.

Boek hen vandaag nog en maak van uw gelegenheid een waar muzikaal spektakel dat mensen nog lang zullen herinneren. KLASSE: voor een ongeëvenaarde muzikale ervaring!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KLASSE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie