0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Artiestenbureau

Burolivemuziek.nl is hét artiestenbureau van Nederland dat gespecialiseerd is in Bands en Artiesten.
Onze muziekspecialisten zeggen niet voor niets; “Jouw Feest… de Juiste Muziek”!

Artiestenbureau voor heel Nederland

Bands en Artiesten boek je voordelig bij artiestenbureau BUROLIVEMUZIEKDankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn we een van de grootste artiestenbureaus van Nederland geworden en kunnen we je uitstekend persoonlijk adviseren over alles wat met livemuziek te maken heeft. Of het nu een zanger, zanggroep, tributeband of rapper is.

Een live band boeken voor een festival of op zoek naar een zanger of artiest voor een feest?  Wij zorgen er voor. Via ons meest uitgebreide site kun je snel een passende artiest vinden en vind je de keuze te groot (wat wij overigens heel goed snappen) dan helpen we jou graag een handje. Dat doen we graag.

Voordelen van boeken bij Burolivemuziek.nl

  • Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via mail, chat en telefoon.
  • Grootste bestand artiesten en bands
  • Altijd scherpste prijs
  • Écht onafhankelijk advies. Wij hebben geen exclusieve stal artiesten die wij eerst aan moeten bieden.
  • Korte lijnen en direct contact met een muziekadviseur die verstand van zaken heeft.

 

Scherpe en transparante prijzen

Door onze goede contacten met alle managementbureaus van bands en artiesten boek je bij ons tegen het scherpst mogelijke tarief en betaal je zeker niet teveel. Anders betaal je gewoon de laagste prijs en krijg je daar bovenop nog een korting. Daar doen wij niet moeilijk over.

Uitgebreide keuze en zoekmogelijkheden artiestenbureau

Via categoriën kun je snel jouw favoriete artiest of band vinden of gebruik de filter op de band- of artiestenpagina. Maar kom je er niet uit dan helpen we je graag. Vertel ons jouw (muzikale)wensen en wensen en wij bieden je snel een aantal mogelijkheden. Vaak al binnen een uur.

Artiest boekenBands-en-Artiesten-boek-je-voordelig-bij-artiestenbureau-BUROLIVEMUZIEK.NL

Wij zijn een landelijk boekingskantoor dus verzorgen door geheel Nederland (en vaak zelfs daarbuiten) de boekingen van bands en artiesten.

We maken het als artiestenbureau graag eenvoudig om artiesten te boeken, zowel een enkele artiest als wanneer je er meerdere wilt boeken. Samen zorgen voor een line-up die goed op elkaar aansluit en zorgt voor een dagprogramma of avondprogramma? We gaan er graag mee aan de slag.

Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we goed wat de verschillende artiesten te bieden hebben en hoe ze passen binnen het feest of de speciale gelegenheid die je voor ogen hebt.

Waar kunnen we jou mee helpen? Meer weten of direct een aanvraag doen? Neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?