0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sandra Timmerman

Biografie Sandra Timmerman

Op zondag 11-07-2021 is Sandra Timmerman aan de gevolgen van een hersenbloeding overleden. Wij wensen haar familie en naasten veel sterkte.

Sandra Timmerman, oudste dochter van het zangduo Gert en Hermien, staat al jaren garant voor kwaliteit en vakmanschap als het gaat om presentaties, lezingen, voice-over opdrachten en natuurlijk zingen.

Bekende zangeres inhuren

Zingen kreeg Sandra met de paplepel ingegoten en ervaring deed ze op in gospel- en jeugdkoren en top 40/top100 bands en natuurlijk samen met haar zus in het duo She She.

Ervaren zangeres

In 2007 won ze het Concours de la Chanson Alliance Francaise, in De Kleine Komedie in  Amsterdam en maakte ze de autobiografische voorstelling “ Een nieuwe Liefde” met teksten van Rob Chrispijn en werkte mee aan diverse hommages waaronder van Liesbeth List.

In 2012 bracht ze samen met het Orkest van het Oosten en Thijs van Leer een muzikaal eerbetoon aan Hildegard Knef en speelde een hoofdrol in de succesvolle Duitse musical Yva.

Hoofdrol in musical

Een nieuwe uitdaging voor haar kwam in 2016 , toen ze besloot ook Nederlandstalige nummers te willen zingen. De vraag ernaar tijdens optredens was zo groot dat ze het nummer “ Ik moet je laten gaan” opnam.

Bekende zangeres inhuren voor scherpe prijs

Een schot in de roos want airplay op de landelijke regionale en lokale zenders vielen haar ten deel. En het succes is niet alleen op de radio,maar ook de vraag naar optredens in eigen land wordt groter.

Allround repertoire en overal inzetbaar

Sandra Timmerman is inzetbaar bij diner dansant, bedrijfsfeesten, singer songwriter maar ook in de horeca, recreatieparken, partycentra, feesttenten en dorpsfeesten. Ook is Sandra Timmerman inzetbaar als zangeres bij seniorenshows in verzorgingshuizen en als uitvaartzangeres.

Sandra Timmerman boeken of inhuren

Sandra Timmerman is allround inzetbaar en kent een geweldig repertoire van Gordon ,Claudia de Breij ,Edith Piaff , Hildegard Knef  ect ect en weet het feestpubliek zeker te raken met haar onvervalste Amsterdamse hitmedley, Walsmedley en Songfestival medley.

avondvullend of half uur te boeken

Natuurlijk ontbreken haar eigen successen niet tijdens een optreden. Sandra Timmerman is zowel voor een half uur als avondvullend inzetbaar. Ook een combinatie presenteren van de gelegenheid met een optreden is mogelijk.

Met het in huis halen van deze in Twente woonachtige zangeres heeft u kwaliteit tegen betaalbaar tarief.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sandra Timmerman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie