0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
One Man Piano Band

Biografie One Man Piano Band

Live show boordevol herkenbare Hits uit de Seventies en covers van daarna! Een show met verrassingen met power en bezieling.

Pianoact boeken

De One Man Piano Band heeft een verrassend pop/rock repertoire van bekende songs uit de 70’s, 80’s en 90’s. De One Man Piano Band deinst er niet voor terug om grote hits op een geheel eigen wijze te coveren. Deze One man show past perfect bij festivals, feesten, café’s, bruiloften, dorpshuizen, afterparty’s en meer.

One Man Piano Band

Verwacht de allergrootste hits allertijden. Van Creedence tot Radiohead en via Coldplay terug naar Johnny Cash en the Stones. Deze piano-act is makkelijk te plaatsen en voelt zich op ieder feestje thuis. Met meer dan 40 jaar ervaring weet hij als geen ander de stemming erin te brengen, mensen te vermaken,  te laten dansen, meezingen en meeklappen. Hij heeft meer dan honderd  klassiekers ingestudeerd van bekende artiesten. Pop, blues, rock, soul en traditionals.

Herkenbare hits

Met de One Man Piano Band heb ik er voor gekozen om alleen nummers te spelen die de meeste mensen eigenlijk direct herkennen. Die grote hits, vooral uit de seventies, die nostalgische gevoelens oproepen, waardoor mensen in een heerlijke sfeer belanden. Mijn setlijst is altijd wisselend, ik speel meer dan honderd verschillende nummers (waarvan de meesten ook terug te vinden zijn in de Top 2000). Een optreden van de One-Man-Piano-Band is als een reis door de geschiedenis van de popmuziek. Ik speel graag in op de sfeer in de zaal. Vaak betekent het dat ik open met enkele luisternummers, maar waar nodig snel over stap naar de meer rockende en dansbare hits van weleer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je One Man Piano Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie