0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
AlpenFever

Biografie AlpenFever

De ‘muzikale broers’ Bart en Peter zijn AlpenFever. Sinds 2007 zorgen zij voor de échte Tiroler sound met hun Steirische Harmonica en gitaar. Hun voorliefde van Tiroler muziek uit het Zillertal is dan ook duidelijk te horen

Tiroler Volksmuziek en oktoberfest artiesten boeken

In de zomer van ’83 kregen de broers hun eerste inspiratie voor de Oostenrijkse volksmuziek. Met name de muziek van de muziekgroepen uit het Zillertal trok hen enorm.

schlagermuziek voor oktoberfest

Muzikaal geinspireerd begonnen Bart en Peter muzieklessen te nemen. Alleen het typische geluid van de Styriesche harmonica ontbrak nog. Maar naar vele maanden oefenen was het totale geluid klaar.

Bands en artiesten boek je simpel online bij Burolivemuziek

Het optreden van de broers kenmerkt zich door pompende Polka’s, vlotte Boarischer’s, stemmige walsen, bekende schlagers en uiteraard ook de actuele stemmings- en après ski hits.

AlpenFever boeken voor scherpste gage

Optredens in binnen- en buitenland volgden al snel en zijn dan ook zeer geliefd op de passende feesten met hun échte Tirolersfeer.
Sinds 2013 hebben de heren zelfs een echt platencontract bij dé platenmaatschappij van Oostenrijk, Tyrolis.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je AlpenFever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties