0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
AlpenFever

Biografie AlpenFever

De ‘muzikale broers’ Bart en Peter zijn AlpenFever. Sinds 2007 zorgen zij voor de échte Tiroler sound met hun Steirische Harmonica en gitaar. Hun voorliefde van Tiroler muziek uit het Zillertal is dan ook duidelijk te horen

Tiroler Volksmuziek en oktoberfest artiesten boeken

In de zomer van ’83 kregen de broers hun eerste inspiratie voor de Oostenrijkse volksmuziek. Met name de muziek van de muziekgroepen uit het Zillertal trok hen enorm.

schlagermuziek voor oktoberfest

Muzikaal geinspireerd begonnen Bart en Peter muzieklessen te nemen. Alleen het typische geluid van de Styriesche harmonica ontbrak nog. Maar naar vele maanden oefenen was het totale geluid klaar.

Bands en artiesten boek je simpel online bij Burolivemuziek

Het optreden van de broers kenmerkt zich door pompende Polka’s, vlotte Boarischer’s, stemmige walsen, bekende schlagers en uiteraard ook de actuele stemmings- en après ski hits.

AlpenFever boeken voor scherpste gage

Optredens in binnen- en buitenland volgden al snel en zijn dan ook zeer geliefd op de passende feesten met hun échte Tirolersfeer.
Sinds 2013 hebben de heren zelfs een echt platencontract bij dé platenmaatschappij van Oostenrijk, Tyrolis.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je AlpenFever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie