Home > Categorieën > Gospel band

Gospel band

Een gospel band huren of boeken: dat doe je eenvoudig online. Je hebt de keuze uit gospelkoren en gospelbands.

Met jarenlange ervaring, waardoor ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen. En specifiek op zoek naar een black gospelkoor in Nederland? Wij zorgen ervoor dat je die online kunt boeken of huren.

Alle Gospel band

Prijs
0 zoekresultaten

Geen bands gevonden

Wat klanten over ons zeggen

Klanten beoordelen ons met
400 beoordelingen
9.4
Goede band met vriendelijke medewerker. Band speelde goed, en speelde goed in op de wensen van het publiek.
Mirdad
08-07-2024
Uitstekende communicatie en betrokkenheid
Gert en Elona
05-07-2024
Boeken ging makkelijk we kenden de band al. Wisten al wat we wouden.
Lucien
04-07-2024
Soulm3n bracht gelijk de goede sfeer in de zaal. Met hun zang en dans werd iedereen gelijk betoverd en teruggebracht naar de soultijd en R&B. We stonden eerst ademloos te kijken en te luisteren maar algauw werden we opgezweept en dansten we alle nummers mee. Het was een geweldige ervaring.
Debora
02-07-2024
Fijn samen gewerkt met Burolivemuziek. Ze geven snel reactie en het is duidelijk wat j kan verwachten. De communicatie is zorgvuldig.
Judith
02-07-2024
Ik kon er zelf helaas niet bij zijn omdat ik ziek was, maar kreeg regelmatig een filmpje gedurende het optreden. Iedereen was erg tevreden over de band. Ik ben zeer tevreden hoe jullie alles geregeld hebben. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden in de tijd vooraf.
Jenneke
02-07-2024
Goed geïnformeerd. We wisten wat we konden verwachten. De dag voor het optreden werd ook nog even alles gecheckt. Dikke prima.
Emmy
01-07-2024
We wilden graag een artiest deze was al geboekt:( echter kwam René met een andere artiest (Menzo) die er een super feest van maakte kortom een woord GEWELDIG!!
Martijn
25-06-2024
De band was top
Johan de Heus
21-06-2024
Een prachtig feest gehad, vooral door de muziek van Arnold Postma.
Jan
21-06-2024

Gospel band

De verschillende bands zijn gespecialiseerd in gospel en vocal. Voor een herlijk donkere en duistere avond, waarbij de energie er na verloop van tijd af zal spatten.
Een spectaculaire opbouw, die resultaat in een feest dat niemand snel zal vergeten.

Gospelkoren en -bands

Bekijk de verschillende gospel bands en koren die je kunt boeken of huren. Net als de andere artiesten die er beschikbaar zijn, zoals een band voor indie en alternatieve muziek. We zorgen er op die manier voor dat je de keuze hebt uit verschillende stijlen en genres.

Geschikt voor jouw feest, om de avond muzikaal tot een hoogtepunt te brengen.

Gospel band boeken of inhuren

Je kunt online een gospel band boeken, net als een koor of een artiest die weet hoe deze bijzondere muziek moet klinken. Neem contact op, dan zorgen we ervoor dat je feest muzikaal een succes wordt.

Gospel band voor scherpste gage inhuren

Een gospel band boeken of huren en benieuwd hoe je dat het best kunt doen? Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de leukste bands. Met een black gospelkoor in Nederland, dat de typische gospel-sound op een bijzondere manier overbrengt.

En wil je graag inspiratie opdoen met de gospelkoren en bands of ook met de andere stijlen? Wij helpen je variatie aan te brengen in het programma of zorgen ervoor dat je een geweldige avond tegemoet kan zien.

Neem contact op, dan helpen we je er graag mee op weg.