0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Keuze: Livemuziek of DJ voor een feest?

Met name het repertoire en het budget is altijd een struikelblok bij de keuze van livemuziek of een DJ. Feit is dat een DJ oneindig repertoire heeft, maar de vraag is of je dat nodig hebt op jullie feest.

Livemuziek boeken of inhuren voor de scherpste gages

Hou Van Holland Live boek je voordelig bij Burolivemuziek.nlMet band of artiest haal je uniek livemuziek in huis, waar je met een DJ toch niet verder komt dan digitaal muziek en waarbij de beleving toch een stuk minder is dan bv van een gave band!

bands en artiesten inhuren voor feest of bruiloft

Daarnaast zijn van vele bands en artiesten filmpjes te bekijken op hun pagina’s op deze site en kun je zo een goede indruk krijgen van hen.

Een ander voordeel van livemuziek t.o.v. een DJ is de flexibiliteit. Livemuziek kan sneller inspelen op het moment en snel schakelen met het inzetten van een ander nummer of een nummer juist instrumentaal voortzetten als muzikaal ‘behang’.

DJ of livemuziek advies

Is de grootste issue het budget? Tegenwoordig vind je op marktplaats al DJ’s met wat licht en geluid voor een prijs van 300 euro. Dit is helaas geen realistisch budget voor livemuziek.

Dus voor een minimaal budget is een DJ de juiste keuze. Vanaf 500 euro (en zelfs voor enkele solisten nog goedkoper) kun je al fantastisch livemuziek krijgen dat geschikt is voor jou feest.

Bands en artiesten boeken

Voor jou feest is zeker geschikt livemuziek te boeken maar veelal ziet men door de bomen het bos niet meer en dat begrijpen wij maar al te goed. Burolivemuziek.nl adviseert jou graag. Neem hier contact met Rene van Burolivemuziek.nl op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?