0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
WhatTheFunk

Biografie WhatTheFunk

De jonge talentvolle coverband WhatTheFunk bestaat uit Lisa, Ruben, Jesse, Simon en Iris en is op de eerste plaats één grote muzikale uitlaatklep voor deze jeugdige muzikanen.

een band boeken of inhuren

Hun meest favoriete bezigheid is dan ook muziek maken en dat hoor je. De stijl is een mengeling van invloeden vanuit de hiphop, funk en jazz en klinkt door de frisse stem van Lisa als een klok.

Coverbands voor scherpste gage boeken

Deze jonge muzikanten hebben stuk voor stuk talent en dat moet nog helemaal tot wasdom komen. De vraag is niet óf dat eruit komt maar de vraag is wanneer. De liefde voor muziek overheerst en dat hoor je.

funk, jazz en hiphop band

Deze talenten spelen dan ook nog niet voor grote zalen maar zijn al wel inzetbaar voor funky optredens en passende opdrachten. Totdat ze ontdekt worden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je WhatTheFunk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties