0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
A Well Respected Band (Kinks tribute)

Biografie “A Well Respected Band” (Kinks tribute)

In de schaduw van The Beatles en The Rolling Stones stond ook een andere Britse groep wiens invloed op de popmuziek in de jaren zestig haast even groot was: ‘The Kinks’

Stevige rock nummers

Met stevige rock nummers zoals ‘You really got me’ en ‘All Day and All of the night’ maar ook met wonderschone songs zoals ‘Days’ en ‘Waterloo Sunset ‘ bestormden
The Kinks de hitlijsten in Europa en Amerika.
Naast al deze bekende songs waren ze ook het toonbeeld van de mode in Londen in de jaren 60. Het repertoire is een feest der herkenning en menigmaal wordt een groot deel van de teksten door het publiek mee gezongen….
They Really Get You !!

Tribute aan de Engelse legendes

Een aantal prominente Bredase muzikanten hebben het idee geopperd om een tribute te brengen aan deze legendarische Engelse groep.
Met Maarten van Damme (Stevie Ann, Ellen ten Damme), Jan Loomans (ex Diesel, General Electric), Wouter Sterk (Greendive, Who Jumped In Limousines), Koen Baaij (Greendive) en Bernard Sterk (The B-tones) zult u een optreden meemaken geheel in stijl van de jaren 60 waarin alle bekende nummers van deze band de revue zullen passeren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je A Well Respected Band (Kinks tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties