0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
A Well Respected Band (Kinks tribute)

Biografie “A Well Respected Band” (Kinks tribute)

In de schaduw van The Beatles en The Rolling Stones stond ook een andere Britse groep wiens invloed op de popmuziek in de jaren zestig haast even groot was: ‘The Kinks’

Stevige rock nummers

Met stevige rock nummers zoals ‘You really got me’ en ‘All Day and All of the night’ maar ook met wonderschone songs zoals ‘Days’ en ‘Waterloo Sunset ‘ bestormden
The Kinks de hitlijsten in Europa en Amerika.
Naast al deze bekende songs waren ze ook het toonbeeld van de mode in Londen in de jaren 60. Het repertoire is een feest der herkenning en menigmaal wordt een groot deel van de teksten door het publiek mee gezongen….
They Really Get You !!

Tribute aan de Engelse legendes

Een aantal prominente Bredase muzikanten hebben het idee geopperd om een tribute te brengen aan deze legendarische Engelse groep.
Met Maarten van Damme (Stevie Ann, Ellen ten Damme), Jan Loomans (ex Diesel, General Electric), Wouter Sterk (Greendive, Who Jumped In Limousines), Koen Baaij (Greendive) en Bernard Sterk (The B-tones) zult u een optreden meemaken geheel in stijl van de jaren 60 waarin alle bekende nummers van deze band de revue zullen passeren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je A Well Respected Band (Kinks tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie