0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vegas

Biografie Vegas

De Limburgse band Vegas is een crossover tussen een band en een DJ en is daarmee een totale multi mediale music experience. Een band die boeit, ervaart, en vooral; Gives you everything!

coverbands boeken of inhuren

Ontstaan in de kleedkamer van de musical “Soldaat van Oranje”, waar een aantal top muzikanten het idee hadden opgevat om de beste coverband van Limburg te beginnen.

Bands en artiesten boek je simpel online

Met allround en zeer ervaren muzikanten in haar gelederen is deze band zelfs op weg om misschien wel de beste coverband van NL te worden. Klinkende namen in deze allround coverband.

Vegas boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Zanger Kera Fränkel heeft een succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014 achter zijn naam staan alwaar hij Nederland deed verbazen met zijn vertolking van “Locked Out of Heaven”.

bruiloft band of feestband inhuren

Kera heeft een fantastische uitstraling op het podium en zal met zijn geweldige charme de harten van het publiek zeer zeker veroveren. En zeker zo’n fantastische uitstraling heeft zangeres en frontlady Maud Haarbrink.

Vegas boeken voor scherpste gage

Stond als backing vocals achter Ruth Jacott, Ellen ten Damme en Antje Monteiro en zet nu met Vegas alle tenten op z’n kop!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vegas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties