0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
VanVelzen

Biografie VanVelzen

Roel vanVelzen is geboren in Delft op 20 maart 1978 en was reeds op jonge leeftijd door het muziekvirus beïnvloed doordat vader van Velzen muzikant was en er daardoor thuis veel muziekinstrumenten waren waarop kleine Roel uiteindelijk begon te spelen.

Bekende band boeken

Tijdens zijn studententijd speelde Roel veel in studentenbandjes en wint o.a. in 1999 met de studentenband Goldfish de Heineken student music award.
Daarna gaat Roel professioneel spelen bij de Crazy Piano’s, een bekend piano concept met o.a. vestigingen in Scheveningen en Spanje.

Bands en artiesten voor scherpste prijs

(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk.

Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.
En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow.

Eerste hitsingle ‘Baby get Higher’

Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs.
Voor z’n nieuwe geluid gaat hij zelfs nog een stapje verder: ‘Call It Luck’ bijvoorbeeld, brengt je haast naar een andere plek…

Hitsingles en awards

In nieuwe songs als ‘Song for Furaha’ (uitgebracht rondom 3FM Serious Request 2014) en ‘Call It Luck’ hoor je al deze inspiratie en positiviteit 100% terug. E
n ook op het album wat in november 2015 uitgekomen is , klinkt dit door.

Na Call It Luck was er de single Phoenix en recent is het swingende Fighting For You uitgebracht en van die laatste track is ook een dance remix gemaakt.

Bereid je dus alvast voor op zonnige tijden, want live ga je deze frisse en positieve sound van VanVelzen volop beleven!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je VanVelzen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties