0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Touch of TOTO

Biografie Touch of TOTO

Touch of TOTO is een acht-koppige TOTO tributeband uit Nederland. Zowel qua sound als in visuele aspecten benaderen ze TOTO als geen ander. Een avondje revival met de beste en grootste TOTO hits.

Tributeband boeken of inhuren

Kleding, decor, instrumenten, versterkers en bezetting….in alles proberen ze hun performance zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen. Zoals TOTO Toetsenist Steve Porcaro zei: “I want you to check it out, Awesome!”

Boek een band

Eén ding is zeker; tijdens een optreden van deze geweldige tributeband hoor, zie, proef en beleef je TOTO! Zelfs de originele bandleden waren onder de indruk van de sound en sfeer van de band.

Touch of TOTO boeken voor scherpste gage

Passie beleef je met deze tribute band. TOTO was in de jaren 70, 80 en 90 hofleverancier van hits. Naast hun eigen grote hits “Africa” en “Stop Loving You” stond de band ook aan de wieg van hits van o.a. Michael Jackson, Aretha Franklin, Joe Cocker en Lionel Richie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Touch of TOTO boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties