0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tin Soldiers

Biografie Tin Soldiers

Vijf jonge muzikanten spelen über-hippe jaren ’60 sounds van The Byrds, The Beatles, Rolling Stones, Joe Cocker, The Who, Cream, The Monkees en veel meer.
Muziek van toen, door top muzikanten van nu.

60’s muziek

Tin Soldiers zijn: Merijn den Boer (zang/gitaar), Erwin Botteram (zang/bas), Manuel Reijn (gitaar), Tijn Driesen (toetsen/zang) en Niels Nuiver (drums). Ze hebben allemaal een conservatorium- of rockacademy-studie gevolgd én ze waren al actief in diverse professionele bands. De liefde voor de geweldige muziek uit de zestiger jaren bracht hen samen in Tin Soldiers.

Sixties band boeken

Door hun muzikale achtergrond is het niveau hoog en weten ze ook iedere keer weer een fantastische show neer te zetten die menig sixties fan achterover blaast.
Ze spelen de allerbeste en grootste hits uit het mooiste muziektijdperk van de popmuziek, de 60’s.

Waar de Soldiers ook komen, ze houden pas op met spelen als het publiek helemaal is dolgedraaid in hun groovy Sixties-carrousel!

Uitgebreid 60’s repertoire

Kleine impressie van de setlist;

The Who – substitute
The Froggs – Wild Thing
Bob Dylan – Like a Rolling Stone
The Monkees – I’m a Believer
Sam & Dave – Soulman
Joe Cocker – Feeling alright
CCR – I put a spell on you
The Zombies – time of the season
Roy Orbinson – Pretty Woman
Otis Redding – Hard to Handle
EVA

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tin Soldiers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties