0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Hot Dogs Rock & Roll Coverband

Biografie The Hot Dogs Rock & Roll Coverband

The Hot Dogs Rock & Roll Coverband is een band met één passie; Rock & Roll!  En brengt keer op keer een unieke ervaring met het doel om de muzikale geschiedenis van de jaren 50 / 60 te laten herleven.

Rock ’n Roll band boeken of inhuren

The Hot Dogs bestaan uit 6 talentvolle muzikanten die als vriendengroep uiteindelijk is uitgegroeid tot een solide Rock & Roll Coverband.

50’s en 60’s muziek

Tijdens ieder optreden van The Hot Dogs Rock & Roll Coverband springen de vonken er van af.
Met unieke instrumenten, vintage versterkers en de muzikaliteit komt The Hot Dogs Rock & Roll Coverband erg dicht bij het origineel.

The Hot Dogs boeken voor scherpste gage

Bekend van vele optredens in Nederland en België is The Hot Dogs Rock & Roll Coverband een van de beste Rock & Roll Coverbands van Nederland!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Hot Dogs Rock & Roll Coverband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties