0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Band

Biografie The Band

The Band is een coverband/stemmingsorkest en is zeer allround en multi inzetbaar. In zowel duo ( 2 mannen) als in trio (2 mannen + 1 zangeres) setting beschikbaar.

Duo en trio boeken of inhuren

The band is een spetterende allround coverband met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

stemmingsorkest boeken voor scherp gage

Duo The Band bestaat uit Henry Brouwers en Ferdie Broecks, samen met zangeres Jolanda van der Sterren zijn ze te boeken als Trio The Band en hebben een zeer allround repertoire.

coverband boeken

Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij het juiste nummer op het juiste moment spelen en het uitgebreide repertoire bestaat uit muziek voor jong & oud.
Een programma boordevol heerlijke muziek en entertainment.

band voor kermis of bruiloft

Het geluid van The band is een combinatie van een mooie lichtshow en up to-date apparatuur en weten daarmee elk feest tot een waar hoogtepunt te brengen.

The Band is inzetbaar op elk denkbaar evenement of feest. Moet het in één keer knallen of moet de avond rustig opgebouwd worden. Voor het feest begint worden alle wensen doorgesproken met de opdrachtgever.  Alles is bespreekbaar zoals de keuze van het repertoire, maar ook het geluidsvolume wordt afgestemd op de zaal en het feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties