0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Supercharger Rockband
  • Info
  • Repertoire

Biografie Supercharger

Deze vijf mannen van de rockband Supercharger, afkomstig uit Noord-Holland, gaan voor het stevige werk! Ze spelen met regelmaat in het oosten en zuiden van het land en gaan dus graag op tour om hun staaltje rockmuziek met jou te delen.

Boek een rockband

Neem je luchtgitaar in de arm en get ready, want met Supercharger wordt geen enkel rocknummer overgeslagen.
Liever niet zo hard? Dan spelen deze heren hun nummers zelfs akoestisch voor je, geen probleem.

Supercharger boeken voor de scherpste gage

Supercharger boek je inclusief eigen licht- en geluidsset.

Blof, Herman Brood, Foo Fighters, K.O.L., Stiltskinn, Doe Maar, Gruppo, Red Hot Chilly Peppers, Pearl Jam, Green Day, Black Keys, Buddy Holly, Fleetwood Mac, De Dijk, Elvis, David Bowie, The Cult, Kane, Rolling Stones e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Supercharger Rockband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties