0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
STEAM SISTER

Biografie STEAM SISTER

Coverband STEAM SISTER is een band met alleen maar vrouwen. Maar verwacht van deze band geen brave liefdesliedjes of uitgemeten danspasjes met passend choreografie. Deze band rockt!

Coverband boeken of inhuren

Deze band blaast iedere tent en festival omver met rete strakke medleys, Guilty Pleasures, dampende rockclassics, feestelijke meezingers en slicke urbanhits van toen en nu.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dan wel allemaal in een lekker rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt!

STEAM SISTER boeken voor scherpste gage

Deze band rockt tot en met. En als kers op de taart zorgt de special FX voor de nodige WOW momenten. Vlammen, Confetti, CO2. Deze topband heeft het allemaal en zet het allemaal in.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je STEAM SISTER boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties