0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Son Asi

Biografie Son Asi

Son Asi is opgericht in de zomer van het jaar 2000. Het 1e optreden vond plaats in februari 2001 in “De Harmonie” in Edam. Het concept, een band die zich niet beperkt tot het traditionele Cubaanse repertoire (de Cubaanse son), maar dat combineert met andere muziek uit het Caribisch gebied (merengue, cumbia, bachata enz.)

Son Asi boek je voordelig bij burolivemuziek.nlCubaans en Caribische muziek

en dat alles op een aangenaam geluidsniveau bleek aan te slaan. Al snel werd Son Así veel gevraagd voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van jazzfestivals tot bruiloften.

salsa en latin band boeken of inhuren

De band bestond bij aanvang uit 6 muzikanten. Met die bezetting kwam in 2004 de 1e cd “La Bicicleta” tot stand, gevuld met 11 nummers geschreven door Anurakt (muziek), zangeres Alja Weerts en gitarist Erik Jan Hertogs (teksten).

Naar aanleiding van die cd werd Son Así in 2005 gevraagd op te treden op het prestigieuze Festival de Trova in Santiago de Cuba. Daar deelden ze het podium met o.a. Eliades Ochoa, de Familia Valera Miranda, het Septeto Santiaguero en andere bekende cubaanse bands.

album “La Bicicleta”

Omdat er steeds meer vraag kwam naar een kleinere bezetting is Son Así vanaf 2006 verder gegaan met een standaardbezetting van 4 muzikanten. Voor grotere optredens op festivals en salsadansfeesten werd samengewerkt met verschillende percussionisten.Voor kleinere optredens treedt Son Así sindsdien ook op als duo of trio.

Son Asi boeken voor scherpste gage

In 2008 kwam de 2e cd uit, “Sabor Tropical”, een verzameling van de meest bekende caribische hits uit het repertoire. Deze cd werd evenals de 1e cd warm onthaald en door de internationale afdeling van de Vereniging Nederlandse Gemeenten wereldwijd verspreid als relatiegeschenk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Son Asi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties