0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Solid 6

Biografie Solid 6

Solid6, een sympathieke band die je meevoert naar je allermooiste herinneringen!
Jouw muzikale Guilty Pleasures live gespeeld, in alle stijlen en van alle tijden!

Allround coverband

Tijdloze hits worden liefdevol omarmd en op bezielende wijze gebracht.
Een optreden van Solid6 laat je, samen met anderen, al je memories herbeleven en delen. Rock, Nederpop, Soul, Foute Party, Disco en Dance; Solid6 speelt het allemaal!

Band boeken voor scherpe prijs

Vraag jouw favoriete muzikale Guilty Pleasure aan met de Solid6 verzoekkaart, grote kans dat je jouw ‘plaat en zijn verhaal’ voorbij hoort komen! Gezellig, verbindend, voor iedereen en steeds weer verrassend!

breed repertoire

Een ijzersterk front (zanger & zangeres) weet zich gesteund door vier bijzonder sterke muzikanten die ook vocaal hun mannetje staan.
Groots of intiem, stoer of juist ingetogen, deze band weet in elke setting de juiste snaar te raken!

Een feest met Solid6 is er één om nooit meer te vergeten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Solid 6 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties