0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ritn Ditn

Biografie Ritn Ditn

De Veluwse boerenrock-band Ritn Ditn timmert sinds eind 2010 aan de weg.
Vier jongens van de Veluwe weten met een herkenbaar eigen repertoire iedere locatie op zn kop te zetten. Met optredens op diverse festivals, schuurfeesten, tentfeesten en voorprogramma’s van onder anderen Bökkers, BZB en Mooi Wark, hebben zij in de regio, maar zeker ook daar buiten menig feestlocatie op zijn kop gezet.

Passie voor Rock&Roll

ritn ditnEen gezamenlijke passie voor rock n roll betekent in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw wordt duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect! Pompende beats, dampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van deze rock n roll machine. Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn boerenrock!

Inmiddels zijn er twee cds van Ritn Ditn verschenen. Het debuutalbum Hu He (2012) is uitgegroeid tot een begrip. Ook is er de cd-single Niekark 600? (2013) die speciaal geschreven is voor het 600-jarig bestaan van de stad Nijkerk, thuisbasis van Ritn Ditn.

Line up

Wouter (zang)
Frits (basgitaar)
Edwin (gitaar)
Hans (drums)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ritn Ditn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties