0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Red Cars

Biografie The Red Cars

The RED CARS betrekken het publiek in hun enthousiasme en  zetten een daverende hit show neer voor een breed publiek van alle leeftijden.
Dat doen ze sinds 1997 door heel het land.

allround coverband boeken of inhuren

Feesttenten, discotheken, kermissen, cafés, sportverengingen, bedrijsfeesten,  bruiloften, buurtfeesten, schuurfeesten, studentenfeesten, maneges.
Stralend middelpunt Monique is “de meid op gitaar” die zingt, speelt, danst en  entertaint.

bands en artiesten voor scherspte gage

De andere bandleden zingen allemaal zowel koor – als lead en dat leidt tot een breed repertoire en veel afwisseling op het podium. Absoluut uniek en onvergetelijk is hun decor en show outfit.

De kleding wisselt per  set. Specialiteit van The RED CARS is al jaren de nummers direct door te spelen,  vooral in medley vorm.
Dus reken maar dat de vaart erin blijft en dat elk  optreden een groot feest wordt!

The Red Cars boek je simpel online

Bestaan sinds 1997, vertrekken vanuit ‘s-Hertogenbosch en racen  door héél Nederland!
Ze spelen de lekkerste hits, van top 100 classics tot top  10 actueel, voor jong en “oud”. De naam ontstond toen de muzikanten van het  eerste uur per toeval allemaal in een rode auto arriveerden bij de 1e repetitie.  De naam is op den duur heel letterlijk genomen en uitgebouwd tot een compleet en  uniek concept wat je na 1 keer zien niet meer vergeet!

U kent ze misschien al van;

The RED CARS  stonden reeds geprogrammeerd met bekende namen als “Rowen Hèze“, “One  2 trio”, “The Bob Color Band”, “Pater moeskroen”, “George Baker”, “Jovink & de  Voederbietels”, “de Boswachters” en “de Sjonnies” en last but not least “Anouk”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Red Cars boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie