0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Red Cars

Biografie The Red Cars

The RED CARS betrekken het publiek in hun enthousiasme en  zetten een daverende hit show neer voor een breed publiek van alle leeftijden.
Dat doen ze sinds 1997 door heel het land.

allround coverband boeken of inhuren

Feesttenten, discotheken, kermissen, cafés, sportverengingen, bedrijsfeesten,  bruiloften, buurtfeesten, schuurfeesten, studentenfeesten, maneges.
Stralend middelpunt Monique is “de meid op gitaar” die zingt, speelt, danst en  entertaint.

bands en artiesten voor scherspte gage

De andere bandleden zingen allemaal zowel koor – als lead en dat leidt tot een breed repertoire en veel afwisseling op het podium. Absoluut uniek en onvergetelijk is hun decor en show outfit.

De kleding wisselt per  set. Specialiteit van The RED CARS is al jaren de nummers direct door te spelen,  vooral in medley vorm.
Dus reken maar dat de vaart erin blijft en dat elk  optreden een groot feest wordt!

The Red Cars boek je simpel online

Bestaan sinds 1997, vertrekken vanuit ‘s-Hertogenbosch en racen  door héél Nederland!
Ze spelen de lekkerste hits, van top 100 classics tot top  10 actueel, voor jong en “oud”. De naam ontstond toen de muzikanten van het  eerste uur per toeval allemaal in een rode auto arriveerden bij de 1e repetitie.  De naam is op den duur heel letterlijk genomen en uitgebouwd tot een compleet en  uniek concept wat je na 1 keer zien niet meer vergeet!

U kent ze misschien al van;

The RED CARS  stonden reeds geprogrammeerd met bekende namen als “Rowen Hèze“, “One  2 trio”, “The Bob Color Band”, “Pater moeskroen”, “George Baker”, “Jovink & de  Voederbietels”, “de Boswachters” en “de Sjonnies” en last but not least “Anouk”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Red Cars boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties