0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pretband Help Ons Bloaz’n

Biografie Pretband Help Ons Bloaz’n

Pretband Help ons Bloaz’n is een echt gezellig, ruim 30 man (en vrouwen!) tellend dweilorkest dat overal inzetbaar is alwaar maar een feestje gemaakt moet worden.

Dweilorkesten boeken of inhuren

Help ons Bloaz’n bestaat uit ruim 30 leden die in diverse samenstellingen met mekaar spelen. Het orkest heeft naast de bekende trompete/trombone ook Baritons, Alt- en Tenorsaxen en uiteraard slagwerk in haar gelederen.

Akoestische band voor scherp gage boeken

Dit orkest is een prettig gestoorde groep muzikanten uit Brummen (Brabant) dat op de meest uiteenlopende festiviteiten inzetbaar is. Verwacht geen rustig cluppie muzikanten maar een fantastische muzikale groep dat lekker mee swingt en publiek opzweept.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pretband Help Ons Bloaz’n boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties