0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Pinheads

Biografie The Pinheads

De 5 bandleden van The Pinheads hebben jarenlange ervaring in de Rockcoverscene. Met hun vorige band Melodramatic werden in de jaren 1995-2010 honderden podia beklommen. Na een korte pauze van 1,5 jaar besloten ze om weer vol gas te gaan: The Pinheads waren geboren!

70’s, 80’s, 90’s, hedendaagse Rock

The Pinheads voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlThe Pinheads spelen een vrijwel geheel chronologische set van stevige rock, vanaf de 70’s, via de 80’s en 90’s tot en met de 00’s en hedendaagse Rock. Classics komen absoluut voorbij, maar de brede smaak van de muzikanten laat ook ruimte voor uitstapjes: Verrassingen zijn dan ook geen uitzondering in de dampende, rauwe, vuige, rockset. Door deze unieke opbouw van de set is er plaats voor Led Zeppelin of Kiss, maar ook voor Foo Fighters of Rammstein, en alles wat daar tussen zit.

onvoorspelbare en luidruchtige shows

Geen “We zijn zo bij u terug” uit de speakers…  100 minuten…110% Pinheads!

De bandleden van The Pinheads hebben met hun vorige band Melodramatic bij vele grotere evenementen gespeeld.
Zo hebben ze o.a. het podium gedeeld als voorprogramma met bands als: Di-rect, Van Dik Hout, Clouseau, De Dijk, Intwine en Guus Meeuwis.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Pinheads boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties