0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Me Pearl and the Band

Biografie Me Pearl and the Band

Als afgeleide van de theatervoorstelling ‘Janis, Piece of My Heart’, waarin actrice en zangeres Margje Wittermans het leven van Janis Joplin op eigen wijze en in een pakkende regie van Anny van Hoof een plaats geeft, speelt ze met ‘Me Pearl & The Band’ deze zomer en dit najaar op festival en in clubs.

Janis Joplin Tribute

In een even intens als hevig concert brengt ze Janis Joplin songs als Cry Baby, Piece of my Heart, Tell Mamma, Turtle Blues, Kozmic Blues, Bobby McGee, Get it while you can, The Last Time, Little girl Blue, Mercedez Benz.

Bekendste hits

Me Pearl & The Band bestaat uit
Margje Wittermans: Zang
Tom Wesselink: Toetsen
Frank Schurgers: Gitaar
Twan van Hoof: Basgitaar
Too Pierik: Drums

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Me Pearl and the Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties