0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stemmingsorkest Butterfly

Biografie Stemmingsorkest Butterfly

Orkest Butterfly bestaat uit organist/zanger Melle, Drummer/zanger Sjouke en zangeres Ciska. Butterfly komt uit het noorden van het land waar de term dans- en stemmingsorkest nog redelijk populair is.

Allround orkest boeken

Butterfly is al meer dan 15 jaar een begrip in Noord Nederland op allerlei feesten zoals bruiloften, dorpsfeesten en toneelavonden en met een professionele installatie, een zeer uiteenlopend repertoire en een schat aan ervaring staat dit orkest garant voor gezelligheid op uw feest.

Gezellige muziek en stemming

Met een allround repertoire van Hollandse maar ook zeker Engelse meezingers krijgt orkest Butterfly de meeste halsstarrige danser op de dansvloer.
Een avond dansmuziek zoals de tango en quickstep? Geen enkel probleem. Achtergrondmuziek tijdens een beurs behoort evenzo tijdens de mogelijkheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stemmingsorkest Butterfly boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties