0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Non Melting Ice Cream Band

Biografie The Non Melting Ice Cream Band

The non melting ice cream band is een 8 koppige brassband bestaande uit 6 blazers en twee drummers. Ze zetten de traditie uit New Orleans voort en verrijkt deze met moderne invloeden uit de pop-, funk-, jazz- en Afrikaanse muziek.

Brassband boeken of inhuren

De band brengt deze traditie met groot enthousiasme en laat het publiek de intentie van de boeiende ritmes voelen. Door het afwisselende repertoire spreekt de groep een breed publiek aan.

Het grootste deel van de bandleden is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting jazz en geëmproviseerde muziek, de rest is geschoold in de praktijk.

band boek je bij Burolivemuziek.nl

Door het afwisselende repertoire spreekt de band een breed publiek aan. Soul, jazz, Pop, Wereld arrangementen in new orleans style. We spelen op bruiloften, grote festivals, straat feestjes of in kleinere bezetting op een begrafenis.

The Non Melting Ice Cream Band boeken

We spelen versterkt of juist akoestisch en voor een nummertje of 3 kunnen we ook lopend spelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Non Melting Ice Cream Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties