0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Non Melting Ice Cream Band

Biografie The Non Melting Ice Cream Band

De Non Melting Ice Cream Band zet met zijn muziek de Amerikaanse brass-band traditie uit New Orleans voort en verrijkt deze met moderne invloeden uit de pop-, funk-, jazz- en Afrikaanse muziek.

trompetten, saxen, tuba, drums, trombone

The Non Melting Ice Cream Band boek je voordelig bij burolivemuziek.nlDe band brengt deze traditie met groot enthousiasme en laat het publiek de intentie van de boeiende ritmes voelen. Door het afwisselende repertoire spreekt de groep een breed publiek aan.


Het grootste deel van de bandleden is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting jazz en geëmproviseerde muziek, de rest is geschoold in de praktijk.

jazz, pop, funk, soul, latin

The Non Melting Ice Cream Band speelt speciale arrangementen in verschillende stijlen waaronder jazz, pop, funk, soul, latin, New Orleans en eigen nummers.
Voor al uw festivals, feesten, partijen, verjaardagen, jubilea, recepties, straatfeesten, kleine of grote concertpodia, cafe’s, en bedrijfsfeesten.
Noem ze maar op, zij kunnen er spelen.

Bij een versterkt optreden zijn ze bewegelijk, maar bij een akoestisch optreden kunnen ze ook lopen en makkelijk op straat spelen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Non Melting Ice Cream Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties