0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
In the Mix

Biografie In the Mix

“Let’s groove tonight” is het motto van de 7 koppige formatie “In the Mix”

Een echte live band, die bestaat uit muzikanten en vocalisten die ervaring en vaardigheid combineren met veel muzikaal plezier.

Grooving coverband met hits uit het verleden

“In the Mix”, is een coverband die de nummers op geheel eigen wijze benaderd. Dansbare hits met “Groove” uit heden en verleden. Kwaliteit die van het podium af spat.

De stijlen disco, soul, reggae, en pop worden zeer close benadert.
“In the Mix” werkt met 2 toetsenisten, een gefundeerde beat, breed gitaarwerk en een krachtige vocale eenheid, met 2 leadzangers en een zangeres.
De formule van deze sterke live formatie staat als een huis.

Disco pop soul en reaggae in optima forma

“In the Mix” is een echte liveband die kiest voor, herkenbare top- nummers:

“The ultimate groove recipe to dance”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je In the Mix boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties