0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mannen van Oranje

Biografie Mannen van Oranje

De Mannen van Oranje is een 100% Nederlandstalige feestband met de beste hits uit het Nederlandse repertoire. Van Nederpop tot feest en carnavalsmuziek.

Nederlandse Coverband boeken of inhuren

De band is gevormd rond allround feestzanger Ernest van Hartingsveldt, vaste zanger van Neerlands bekendste café, café Bolle Jan te Amsterdam. Naast een multi talent is hij tevens de knapste van de band dus mag hij vooraan staan 🙂

Nederlandstalige bands

De mannen spelen alleen maar feestmuziek van eigen bodem en krijgen daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen.
Nee, deze band is géén nederpop of nederrock band, ze spelen FEEST!

de Mannen van Oranje boeken voor scherpste gage

Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang.
Jan Smit, Guus Meeuwis, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko en Frans Bauer en ga zo maar door..

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mannen van Oranje boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties