0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johnny & The Stalkers

Biografie Johhny & The Stalkers

Johnny & The Stalkers, één van de fijnere en smaakvollere krenten in de flinke all-round-coverbands-pap. De band voelt zich als een vis in het water bij zo’n beetje alle gelegenheden dankzij hun uitgebreide repertoire, flexibele opstelling, sympathieke uitstraling en aangename sound. Geschikt voor kleine pubs, middelgrote zalen en grote feesttenten, voor bruiloften en partijen maar ook voor motortreffens, festivals, kroegentochten en studentenfeesten.

Zeer flexibel

Johnny & The Stalkers willen er ongeacht het soort publiek, ongeacht de hen toebedeelde ruimte en ongeacht het budgetaltijd een feestje van maken… nee, máken er een feestje van! Uiteraard gaat het om de muziek, de sfeer en het resultaat.

Allround en relaxed

De muziek van deze coverband  is op z’n zachtst gezegd ‘all-round’, de sfeer is altijd relaxed en altijd ‘for the people’, en het resultaat is steevast een heerlijk avond afwisselende, herkenbare live-muziek, gebracht met de juiste dosis interactiviteit, humor en gezelligheid. Het gebruik van een akoestische gitaar zorgt daarnaast voor een aangename, niet opdringerige sound, wat de band ook geschikt maakt voor gelegenheden waarbij het volume niet overheersend moet wezen.

Johnny & The Stalkers boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johnny & The Stalkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties