0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jetset Live

Biografie Jetset live

Een show vol met energie en entertainment op topniveau geven, dat is de missie van Jetset. De samenwerking tussen een top zanger, een geweldige zangeres 4 te gekke muzikanten en een VJ zorgen voor een absolute top show vol energie en enthousiasme, en dat alles op één podium!
Dat is waar JETSET LIVE om draait.

Allround coverband boeken

Deze coverband staat garant voor een energieke en interactieve show met een repertoire voorzien van de nieuwste hits en  de vetste mash-ups en medleys.

top 40 band voor scherpe prijs

Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie ze hebben het allemaal, dit is het complete pakket. En dit alles is ook nog eens aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een show die je niet snel zal vergeten.

Zeer ervaren muzikanten

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!
incl. LED screen, Shooters/CO2

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jetset Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties