0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jazzband met SaraLee

Biografie Jazzband met SaraLee

All-time jazzclassics gezongen in de stijl van Ella Fitzgerald en Billie Holiday, maar ook eigentijds zoals Caro Emerald en Erykah Badu komen aan bod. Met zangeres SaraLee wordt elk optreden een feest.

jazzband boeken tegen scherpste prijs

Als u kiest voor onze fantastische jazz zangeres SaraLee, geeft u de jazzband op uw feest of evenement een ongekende allure.
SaraLee is een ware jazzdiva op het podium, die alle bekende jazzclassics zingt, en moeiteloos overschakelt naar meer groovy soul- en poprepertoire.

Heerlijk jazzy repertoire

Met swingers als “Fly me to the moon” en “Take the A-train” zet SaraLee elk optreden een klassieke jazzsfeer neer van weleer.

Naast het overbekende repertoire van de oude meesters, heeft SaraLee een aansprekend repertoire van nieuwere artiesten in de stijl van bijvoorbeeld Amy Winehouse, Erykah Badu en Bill Withers: een fantastisch playlist om uw feest of event dat in eerste instantie klassiek begint, te kunnen omtoveren tot swingend geheel van jazz, soul en groovy popliedjes.

Jazzmuziek met SaraLee

De jazzband waarmee SaraLee begeleid word kan u qua formatie geheel zelf samenstellen. Wat dacht u van een combinatie Piano, Sax, Contrabas en drum?
Of voor een iets intiemere setting kunt u kiezen voor de formatie Piano, Contrabas en Drum, maar ook piano en Contrabas is een optie.

Kijk ook eens naar dit jazz duo of jazz trio.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jazzband met SaraLee boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties