0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Homesick & The Louisiana Men

Biografie Homesick & The Louisiana Men

Drie muzikanten die de Mississippi Delta in hun hart gesloten hebben, maar per ongeluk in ons kouwe kikkerlandje geboren zijn. Ze maken enerverende rootsmuziek uit de swamps van Louisiana. Zinderende zydeco, zompige rhythm ‘n’ blues en een keur aan prachtige liedjes passeren de revue. Scherpe driestemmige samenzang en opzwepende percussie geven de muziek kleur!

Back to Nothing

Hun derde langspeler ‘Back to Nothing’ is uitgebracht als jubileum dubbelalbum op het Music & Words label en is Homesick’s 15e album.  Beloond en bekroond met onder andere 4 sterren in de Volkskrant

Oor magazine schreef over de band: ” Louisiana muziek is van een bedriegelijke eenvoud. Velen denken het te kunnen spelen, maar weinigen weten de broeierige essentie zo moeiteloos te raken als Homesick en zijn mannen.”

Tour en achtergrond

Hans de Vries – aka Homesick – toerde met stijlgenoten als Dr. John, Willy de Ville en Los Lobos en speelde door heel Europa. Alex Siegers nam in New Orleans een CD op met Allen Toussaint als producer.

Hans ‘Homesick’ de Vries zang, mondharmonica’s, dobro, gitaar en wasbord.
Alex ‘LX’ Siegers                   zang en percussie.
‘Lonesome’ Toon Ekkers gitaar, six string bass & zang.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Homesick & The Louisiana Men boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties