0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Earthquake Brassband

Biografie Earthquake Brassband

De Earthquake Brassband is een fantastische explosieve brassband die o.a. bekend is van MTV EMA 2016, Awardshows BMW, Jandino Live in Ahoy, de Gamma en Johma Salade TV reclames. Ze zijn winnaar van de Golden Drum voor beste brassband van Nederland.

Brassband boeken of inhuren

Te boeken in diverse samenstellingen. Mét of zonder danseressen, 4 of 8 slagwerkers, 2 of 4 blazers. U zegt het maar. Geheid kwaliteit in ieder geval en een zeer swingend optreden waarbij het publiek al heel snel meedoet.

Tropische artiesten en (cover)bands

Op bruiloften, (personeels)feesten of jouw swingende privé feest. Deze formatie zal het publiek, met een combinatie van exotische klanken en tropische danseressen, tot ongekende hoogten weten te slepen.

Earthquake Brassband boeken voor scherpste gage

Een onvergetelijke show met de volle klanken van de blaasinstrumenten, de aanstekelijke perfect op elkaar afgestemde ritmische klanken van de denderende trommels en de verleidelijke aanblik en heupwiegende bewegingen van de prachtige danseressen zullen u nog lang bij blijven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Earthquake Brassband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties