0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Diep Triest

Biografie Diep Triest

Diep Triest is een smartlappenband uit het hoge Noorden van Nederland maar daar merkt u verder weinig van hoor. Net zo min als dat u denkt dat de band speelt zoals ze heten; Diep Triest.

Coverband boeken of inhuren

De band speelt Nederlandstalige muziek in een stevig jasje wat word gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. Één ding is zeker; meezingen doe je automatisch en alle nummers zijn zo herkenbaar als het kan.

Nederlandse smartlappen

Met de band is het verscheuren van een foto, wijn drinken met Imca Marina, Mexico zingen, geloven in haar met André, meeblêren met Manuela en Malle Babbe. Veel te leuk en herkenbaar.

Diep Triest boeken voor scherpste gage

Met ander woorden: BESTEL MAAR!!!
Diep Triest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Diep Triest boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties