0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Wethouders

Biografie De Wethouders

De 4 mannen van De Wethouders weten hoe je een feestje moet maken. Een rock feestje wel te verstaan. Deze 4 jonge mannen zijn helemaal klaar om iedere feesttent grondig te verbouwen.

Rockband en coverbands boeken of inhuren

Een zware baslijn, 2 scheurende Telecaster gitaren en een honkende drumpartij. Bent u er nog?
Niets is mooier om te laten horen hoe we kunnen rocken.

Bands simpel online boeken bij Burolivemuziek.nl

Deze 4 jonge honden brengen een boel rock, lol, gein, heel veel feest. Het publiek beult maar al te graag mee met de grootste rock ’n roll platen en al snel is het bier op.

De Wethouders boeken voor scherpste gage

Ben jij klaar voor de grootste rock hits van de laatste decennia? Verwacht repertoire van bv Mooi Wark, Status Quo, Queen, Liquido, Normaal, Bökkers etc.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Wethouders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties