0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Bruceband

Biografie The Bruceband

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland.
De band heeft een avondvullende show met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.

Tribute bands boeken of inhuren

Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten.
De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”.

(cover)bands en artiesten voor feesten

De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

De Bruceband is in 2003 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot 1 vd beste Bruce Springsteen tributebands met een indrukwekkende staat van dienst en een grote fanclub.

De Boss van de lage landen heet Robert Philippi en heeft wat looks en voice betreft een dichte benadering van het de Boss himself.

Andere tributebands zijn o.a.
The Beatles Revival (Beatles tribute)
Gin Gedonder (normaal coverband)
Pink Faces (pink floyd tribute)
Pearl Jamming (Pearl Jam tribute)
The Eagles Tribute Band

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bruceband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties