0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Damaged Justice (Metallica tribute)

Biografie Damaged Justice

Damaged Justice is een Metallica-tributeband opgericht in 2007 door vier mannen met een passie voor Metallica, en het doel om zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. Veel aandacht wordt besteed aan details: geluid, instrumenten, performance en andere elementen die een Metallica-show tot een unieke ervaring maken. En volgens het publiek slagen ze er uitzonderlijk goed in om het ‘Metallica-gevoel’ over te brengen.

Metellica tribute band

Metallica is uitgegroeid tot een van de grootste heavy metal-bands. Al 30 jaar lang zijn hun shows een geweldige ervaring voor fans wereldwijd. Ze verkochten meer dan honderd miljoen albums aan fans, jong en oud, en hebben nog steeds invloed op hedendaagse metalbands. De band heeft de meest toegewijde fans en vele hebben een live concert meegemaakt. Luidkeels de klassiekers van Metallica meeschreeuwen in een menigte van duizenden fans is voor velen een onvergetelijke ervaring.

Goede uitwerking op het publiek

Voordat Damaged Justice werd opgericht zaten de bandleden in verschillende bands waar naast eigen werk altijd Metallica-covers gespeeld werden. Al vroeg was duidelijk dat de Metallica-covers een erg goede uitwerking op het publiek hadden, maar ook fantastisch waren om te spelen. De kogel was door de kerk. Er moest een Metallica-tributeband komen. Damaged Justice was geboren.

Compleet repertoire

Op het podium laat Damaged Justice het hele Metallica-repetoire tussen 1982 en nu voorbijkomen. Alle klassiekers worden met enthousiasme gebracht en het publiek wordt al snel onderdeel van de show. Damaged Justice geeft alles wat ze hebben.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Damaged Justice (Metallica tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties