0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Breeze

Biografie Breeze

Breeze is een  gospel- en vocalgroep bestaande uit 3 vrouwen en 1 man. Stuk voor stuk sterke persoonlijkheden met een stevig stemgeluid die zowel op de voor- als achtergrond hun mannetje staan. De groep is ontstaan in 2005 en heeft inmiddels al vele optredens en touren in Hongarije op hun naam staan.

Gospel

We zetten een aantal nummers op een rijtje voor u:
Hallelujah Praise
Happy Day
People get ready
I’ll Take You There
Imagine Me
Joyful, Joyful
Shout

Breeze optredens

Optreden van Breeze zijn geweldig! Ze zingen fantastisch tijdens huwelijksceremonie’s, brengen sfeer en harmonie in de zaal. Maar het belangrijkste is dat er met liefde gezongen word, vanuit het hart, van(ziel tot ziel) mens tot mens.

Swingen

Een swingend optreden van Breeze? Dat kan, u boekt Breeze nu bij BUROLIVEMUZIEK.NL voor 2 x 45 minuten.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Breeze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties