0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Booming Pianos

Booming Pianos Small biografie

De “Small” uitvoering van Booming Pianos bestaat uit 2 vocalisten/pianisten en een drummer.
Deze show zal natuurlijk, net als de “Original” uitvoering, van hoge muzikale kwaliteit zijn, maar is primair gericht op de kleinere horecagelegenheden, bedrijfsfeesten en intieme particuliere feesten.

verzoekjes aanvragen

De mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen, zal hierbij natuurlijk niet ontbreken.
Dat maakt ook deze uitvoering van Booming Pianos tot een gegarandeerd succes.

Deze show is uitgerust met een standaard lichtset en geluid tot maximaal 300 personen. Deze show is compleet met decor, 2 vleugels/ drumstel, professionele lichtshow (met bewegend licht en effecten) en professioneel geluid, afgestemd op de grootte van uw feest of evenement.

Welke show van Booming Pianos u ook kiest, u zult er absoluut geen spijt van krijgen. Dat heeft Booming Pianos in de afgelopen 7 jaren al ruimschoots bewezen.

piano shows

booming pianos burolivemuziek.nlBooming Pianos is gebaseerd op het duellerende piano-concept, dat zijn oorsprong kent in Amerika. 2 Piano’s en een energieke drummer zorgen voor niet aflatende stroom meezingers en hits. Allemaal door uzelf aangevraagd.

Booming Pianos is op dit moment nog steeds één van de meest succesvolle pianoshows van Nederland. Na meer dan 750 optredens, weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen.  De hoge kwaliteit, het interactieve karakter en de vaste “original” muzikantenbezetting blijft de grote kracht van deze populaire pianoshow. Geen verzoeknummer is te gek voor deze mannen en vrouwen. Een volledige bezetting van 5 personen, bestaande uit 4 vocalisten/pianisten en een drummer, zorgen ervoor dat uw feest of evenement gegarandeerd geslaagd zal zijn.

Booming Pianos is te boeken als “Original” show. Deze bestaat uit de volledige bezetting van 5 personen (4 pianisten/vocalisten en een drummer.)

Daarnaast kunt u ook Booming Pianos “Small” boeken voor uw feest of evenement. Deze show bestaat uit 2 pianisten/vocalisten en een drummer.

Welke show u ook kiest, een feest is pas geslaagd als Booming Pianos is geweest.

Booming Piano Mogelijkheden

Booming Pianos Small (3 personen) € 2.750,00
3 x 50 min.  incl. licht/geluid tot 500 pers.

Booming Pianos Basic (4 personen, incl. gitarist) € 3.250,00  (TIP: MEEST GEBOEKT!!)
4 x 45 min.  incl. licht/geluid tot 500 pers.

Booming Pianos Basic (4 personen, incl. sax)  € 3.375,00
3 x 50 min.  incl. licht/geluid tot 500 pers.

Booming Pianos XL (5 personen, incl. gitarist en sax) € 3.995,00
4 x 45 min.  incl. licht/geluid tot 500 pers.

Booming Pianos XL4 (5 personen, incl. 4 pianisten)  € 4.250,00
3 x 60 min.  incl. licht/geluid tot 500 pers.

Optioneel o.a. DJ, VJ, Booming Babes, Booming LED Dancefloor etc.

 

 

 

 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Booming Pianos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties