0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Anderkovver

Biografie Anderkovver

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver.

Lekker rockend!

Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band en dat is één vd sterkste punten van deze band.

Het unieke in zulk soort situaties is dat de band het aanwezige publiek, na eerst de boel grondig te hebben afgetast, de mogelijkheid biedt om te bepalen wat er gespeeld wordt.

Ervaren muzikanten

Anderkovver rust niet voordat de zaal volledig plat gaat en er word getracht aan alle muzikale wensen te voldoen.

Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd, omdat hier muziekstijlen de revue passeren die nog nooit eerder door Anderkovver gespeeld zijn ( of überhaupt ooit live ten gehore zijn gebracht ).

Originele covers

Wie dit ooit heeft meegemaakt, zal moeten onderkennen dat de bandleden van Anderkovver met ongelooflijk veel plezier op het podium staan en dit ook uitstralen, getuige de vele aanvragen en boekingen.

Wij krijgen wel eens de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat vier totaal verschillende kerels elkaar zo goed aanvoelen op het podium.
En ook hierop moeten wij een fatsoenlijk antwoord schuldig blijven.

Succesvol

Het succes van ANDERKOVVER zal er zondermeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle bands, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit.

Breed repertoire

Als u deze band undercover ziet optreden, komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benadert, dan anderen covers benaderen.
Muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid.

Ter aanvulling

Dé perfecte combi
DJ Kicken boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl
De mannen van Underkoffer zijn ook te boeken met DJ Kicken, bekend van de hitsingle “ain’t no party like an alcoholic Party”, en een party zal het zijn.
Avondvullend muziek en entertainment in een 5 uur durend pakket. Als dat geen feest word.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Anderkovver boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties