0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Almondegas

Biografie Almondegas

Almondegas is een swingende sambaband uit NL die bestaat uit 20 slagwerkers met elk 20 jaar semiprofessionele ervaring in binnen en buitenland. Je herkent ze aan Braziliaanse Samba, uniek en aanstekelijke met publiek!

sambaband boeken voor scherp tarief

Spelend voor 500 personen op een festival of 50.000 personen in een stadion? Geen probleem!
Verrassende openingsacts, slagwerk breaks en heerlijk bijpassende dansjes en flitsende moves!

Looporkesten

Almondegas blinkt uit in interactie met het publiek. Dance events, stadsfeesten of andere feestavonden, zet Almondegas tussen uw publiek en het swingt de pan uit!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Almondegas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties