0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Adam & the Relevants

Biografie Adam & the Relevants

Moeilijk is hun muziek niet. Knap of zogenaamd vooruitstrevend ook niet. Nee, Adam & the Relevants maakt schaamteloze pop, opgediend met een ontembare energie. Een enkele keer rammelt het; soms is het opruiend luid; maar altijd is er weer dat verpletterende refrein. De band ademt de bravoure van Oasis en is zo recht voor zijn raap als Wavves.

Gallivanting

Adam & the Relevants boek je voordelig bij burolivemuziek.nl“De ongepolijste garagerockers speelden een ongelooflijke hoeveelheid prachtliedjes waarbij het ene refrein nog pakkender en opwindender was dan het andere, opgediend met een tomeloze levenskracht.” – Robert van Gijssel (Volkskrant)

Na ruim vijftig shows in 2013 in o.a. Paradiso, Tivoli, Rotown, Into The Great Wide Open en Noorderslag werkt Adam & the Relevants in 2014 aan materiaal voor het debuutalbum. In Wisseloord zijn al een drietal liedjes opgenomen met producer/engineer Xavier Stephenson (o.a. Joy Formidable, Carl Barât, Lana del Rey).

Live Forever

Live Forever: “Het allerbeste britpopliedje van dit moment komt gewoon uit Nederland. Er staat wat mij betreft een stickertje opgeplakt: hit.” – Atze de Vrieze (3voor12)

Adam & the Relevants is een half Amsterdamse, half Utrechtse band die bestaat uit zanger/gitarist Adam Quann (1990), gitarist/toetsenist Erik Bruil (1988), bassist Guus Benneker (1991) en drummer Nigel Slaa (1992). Adam leerde Erik en Nigel kennen via een geheime Facebookgroep en kwam met Guus in aanraking tijdens een bezoek aan de nagelstudio.

popsongs

“Heerlijke popsongs met een lekkere scheur. Vier gasten die relevant willen zijn en hun kop uitsteken. Ze willen gehoord worden en gooien zichzelf in het diepe. Niks voorzichtig, vol erin. Lekker.” – Tim van Esch (Handsome Poets)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Adam & the Relevants boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties