0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zanger Kafke

Biografie Zanger Kafke

Kevin Verhoeven komt uit Drunen en is zo langzamerhand bekender onder zijn artiestennaam Zanger Kafke. Kevin zingt Nederlandstalige (feest)muziek met een Brabants accent.

Feestartiesten en zangers boeken of inhuren

Ondanks dat Kevins zang avontuur als een grap begon is zijn eerste singel “onze dag” een regelrechte hit aan het worden en zijn clip al ruim 500.000 keer bekeken op youtube en Spotify.

zanger voor feest of café boeken

Naast zijn wekelijks vele optredens is zijn radiodebuut op 3FM inmiddels een feit en zijn singles zijn rete populair op youtube. Ondanks niet altijd een heel zuivere zang, maar dat maakt blijkbaar niet uit.

Zanger Kafke boeken voor scherpste gage

Begonnen als glazenhaler is Kevin nu een populaire feestzanger. Zijn laatste single “Springen” word moeiteloos meegezongen door zijn nu al schare aantal fans.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger Kafke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties