0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Wannebiezz

Biografie de Wannebiezz

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre”. Een feestelijk trio voor al uw feesten.

Trio boeken of inhuren

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen.

Zangers boek je simpel online

Hun jarenlange vriendschap, de Hollandse gezelligheid en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij [bijna] niets moet en [bijna] alles mag.

De Wannebiezz boek je tegen de scherpste prijs

GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Misschien kunnen we beter de mannen zelf even aan het woord laten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Wannebiezz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties