0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Wannabiezz

Biografie Wannabiezz

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn opgegroeid op de kermis en reizen nu door Nederland en België met hun vrolijke interactieve liedjesprogramma in het Nederlands. Hiermee willen ze de dagelijkse zorgen even van zich afschudden en mensen laten genieten van hun feestact. Hun langdurige vriendschap, de typische Hollandse gezelligheid en het vrije kermisleven vormen de basis voor een informeel meezingfestijn waarbij vrijwel niets verplicht is en bijna alles is toegestaan.

Wannabiezz bekend van Hollands Got Talent

De Wannebiezz maakten een opvallende indruk tijdens hun humoristische optreden in Holland’s Got Talent. Gordon noemde dit vrolijke trio “fenomenaal binnen hun genre,” en Patricia Paay toonde interesse in meer van hun optredens. Dit was een extra boost aan hun toch al succesvolle carrière als Feesttrio!

Carnavalsact boeken

Of je nu op zoek bent naar een carnavalsact of een feestact deze mannen pakken ieder publiek in.
Na het succesvolle Wannebiezz concert in de beroemde concertzaal van Rotterdam april 2023 kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. Zo treden zij op veel vele ethousiastelingen tijdens “De goeiste vrijdag ooit” .
Wil jij jouw publiek ook trakteren op een ongekend feesje? Boek dan de Wannabiezz. Arie, Rocco en Gilles zullen hun meest opvallende outfits aantrekken, en misschien zelfs weer hun dansschoenen, om samen met hun 4-koppige begeleidingsband B!K D!EL en achtergrondzangers de Wannebabezz telkens weer alles uit de kast te trekken!

Foto: Tanja Otten

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wannabiezz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie